Garantie op Elektrische apparaten bij Kringloopwinkel Secunda
Secunda maakt mensen bijzonder

Garantie op elektrische apparaten

Secunda verkoopt elektrische apparaten met één maand garantie. De apparaten worden zorgvuldig gecontroleerd en schoongemaakt. Alle apparaten die in de winkel staan werken dus ook zoals het hoort. De apparaten zijn voorzien van een speciale garantiesticker, zodat u zeker weet dat het artikel goedgekeurd is en dat er garantie op zit. Op elk apparaat dat is voorzien van deze sticker heeft u één maand garantie op het functioneren.
Want hoe goedkoop een apparaat dan ook mag zijn, als het vlak na aanschaf stuk gaat is het alsnog een miskoop. Dat vinden wij vervelend.

Door één maand garantie te verstrekken op de verkochte apparaten nemen wij dit risico voor u weg. Uw kassabon is het garantiebewijs, bewaart u deze dan ook goed.
Mocht uw apparaat onverhoopt binnen een maand stuk gaan, dan kunt u zich met het apparaat en de kassabon bij de kassa melden. Het apparaat wordt door Secunda ingenomen en de unit elektra onderzoekt wat er aan de hand is. Binnen drie dagen ontvangt u telefonisch bericht met de uitkomst. Is het apparaat defect dan krijgt u uw geld terug.

garantie-sticker

 

De garantiesticker van Secunda. Op elk apparaat dat is voorzien van deze sticker heeft u één maand garantie op het functioneren.