Secunda maakt mensen bijzonder

Nationale Kringloopdag 2017

De eerste zaterdag van oktober is het weer Nationale Kringloopdag. Bij 150 kringloopwinkels door heel het land is het weer feest. In iedere winkel wordt Nationale Kringloopdag weer anders gevierd, maar feest is het overal en dat vieren we graag met jou, en jou, en jou, en jou…

Alle Kringloopwinkel aangesloten bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland vieren hun eigen feestje. Met een warm welkom, een hapje en een drankje, een muziekje en heel veel activiteiten. Nationale Kringloopdag is een initiatief van de BKN. Hun missie luidt: “het bevorderen van kwalitatief en doelmatig product- en materiaal hergebruik bij leden van de BKN, alsmede het stimuleren van sociaal ondernemerschap onder haar leden”

Kringloopwinkel Secunda:
Om te laten zien welke goede dingen kringlooporganisaties doen voor zowel mens als milieu zetten wij eens per jaar, tijdens Nationale Kringloopdag, onze deuren wagenwijd open en vieren wij met de klant feest.
Dit jaar is het thema “Vier feest bij de Kringloop” Om in het Thema te blijven, veranderen wij de winkel dit jaar in een vintage Funfair boordevol leuke activiteiten.

Dus komt dat zien op 7 oktober vanaf 10.00 uur bij onze winkel aan de Spoorstraat 13-15 in Tiel.