Secunda maakt mensen bijzonder

Kleding inzamelactie

Doe nu nog meer goed met je kleding!

Secunda geeft nu voor iedere volle zak kleding en textiel die je inlevert een stempel. Daarmee spaar je voor winkelkorting, of een donatie aan een lokaal goed doel. Tot 31 juni steunen we het Hertenkamp Tiel

Hoe werkt het?

Voor iedere volle vuilnis- of textielzak met kleding ontvang je een stempel op een spaarkaart. Bij drie stempels is de kaart vol, dus sparen gaat snel! Dan kun je kiezen: €2,50 korting in onze winkel óf dit bedrag schenken aan ons andere goede doel. In dat geval kun je de stempelkaart in de inzamelbus achter de kassa gooien. (let op: alleen volledig ingevulde stempelkaarten zijn geldig!)
Het inleveren van volle zakken textiel kan bij ons ‘drive- in’ afgiftemagazijn aan de Spoorstraat 15. We hebben hiervoor speciale gratis textielinzamelzakken beschikbaar. In de textielzak mogen kleding, schoenen, tassen, riemen, beddengoed, gordijnen, lappen stof, handdoeken.

Kansen

En jouw kleding betekent weer kansen, nu dus zelfs nog meer dan eerst. Want dat is het motto van Kringloopwinkel Secunda, jij schenkt je spullen, wij schenken kansen. Kansen voor mensen met een kleiner budget, kansen voor hergebruik en kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Winactie

Met het inleveren van textiel spaar je niet alleen voor een korting of een donatie voor het goede doel, ook maak je kans op leuke prijzen! Deze maand verloten wij onder de klanten die een kortingsbon inleveren aan de kassa of doneren voor het goede doel een lekkere lunch voor 2 personen bij restaurant Buitensporig in Tiel. De winnaar krijgt op maandag 6 maart bericht.