Secunda maakt mensen bijzonder

Vrijwilligerswerk

vrijwilligerswerk
Op zoek naar vrijwilligerswerk in Tiel? Dan is Secunda wat voor jou. Vrijwilligerswerk kan door het hele bedrijf gedaan worden. Van bijrijder tot winkelmedewerker en van medewerker kleding tot klusjesman. Voor iedereen die tijd over heeft en wat voor ons wil betekenen vinden we een leuke werkplek.
Je kunt bij Secunda vrijwilligerswerk doen als dit een vrije tijdsbesteding is en zonder achterliggende (re-integratie)doelen van – of verplichtingen aan instanties. Word je begeleid door een re-integratiebureau, UWV, consulent van een gemeente of instelling? Laat je contactpersoon dan eerst contact met ons opnemen, wellicht kun je bij Secunda een traject volgen.

Hoe werkt het?

Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we welke werkzaamheden aanspreken. Het uitgangspunt daarbij is dat er minimaal 3 dagdelen per week wordt gewerkt en dat we iets zoeken dat het beste aansluit bij iemands interesses. Als we een geschikte plek vinden, spreken we een proefperiode van een maand af. Van beide kanten kan dan gekeken worden of het klikt en of het werk als leuk ervaren wordt. Met elke vrijwilliger wordt een vrijwilligersovereenkomst getekend. Hierin staan onder andere de werktijden en werkzaamheden beschreven en welke regels bij Secunda gelden. Secunda staat bij Mozaïek ingeschreven als vrijwilligersorganisatie. Als vrijwilliger ben je belangrijk voor Secunda. Veel werkzaamheden zijn erg arbeidsintensief en kunnen niet met betaalde krachten verricht worden.

Mooi meegenomen!

Als vrijwilliger ontvang je een onkostenvergoeding van € 1,00 per gewerkt uur. Op zaterdagen en koopzondagen is dit €2,00 per uur. Ook krijg je na de proefperiode 20% personeelskorting als je iets leuks tegenkomt. Via de Gemeente Tiel ben je verzekerd voor het werk bij Secunda. Lijkt het je leuk om bij Secunda vrijwilligerswerk te doen? Kijk dan eens tussen de openstaande vacatures, en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.