Algemene voorwaarden kringloopwinkel en kringloopwarenhuis Secunda - Secunda
Secunda maakt mensen bijzonder

Algemene voorwaarden kringloopwinkel en kringloopwarenhuis Secunda

Deze verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op al onze producten en diensten die Secunda aanbied.

Prijzen

Wij werken met vaste prijzen, onderhandelen is niet toegestaan aan onze verkopers. Spullen die niet geprijsd zijn of kennelijk verkeerd geprijsd zijn en toch in de winkel staan, worden uit de winkel verwijderd en kunnen volgende dag weer verkocht worden.

Garantie

Wij geven geen garantie op goederen en diensten die Secunda aanbied. De elektrische apparaten die wij aanbieden worden zo goed als mogelijk getest. Voor aankoop kan de werking van elektrische apparaten bij de informatiebalie getest worden.

Ruilen van producten

Omdat wij werken met gebruikte goederen is ruilen helaas niet mogelijk. Er wordt geen geld terug gegeven, u kunt voor het zelfde bedrag iets anders uitzoeken.

Reserveren

U kunt een artikel voor 2 uren reserveren, neemt u na de verstreken periode geen contact met ons op dan vervalt een reservering automatisch.

Ophalen van goederen

Indien goederen niet op de afgesproken datum worden opgehaald, wordt € 5,– opslagkosten per dag, per artikel in rekening gebracht. Ophalen kan tijdens de openingsuren van de winkel bij het uitgiftemagazijn op vertoon van uw kassabon in combinatie met de meubel bon.

Bezorgen

In vastgestelde plaatsen bezorgen wij tegen een vaste vergoeding, deze zijn bekend bij de verkoopmedewerker(ster) en de planning medewerker(ster)
In andere plaatsen bezorgen wij alleen in overleg en tegen een ander tarief.
Bezorgen is alleen mogelijk als u alle gegevens die van belang zijn aan ons opgeeft. Wij bezorgen uitsluitend op de begane grond. Alles dient betaald te zijn in de winkel, er kan niet worden afgerekend bij de chauffeurs. U bent er zelf verantwoordelijk voor of de goederen door de deur/trapgat en dergelijke passen. Meet dus voor aankoop van grote goederen altijd secuur op of deze door de deur/trapgat en dergelijke passen. Uw oude meubelen kunnen wij bij bezorgen niet altijd retour nemen, dat is afhankelijk van de planning én kwaliteit van de aangeboden meubelen. Bezorgkosten worden altijd in rekening gebracht ook al is het in combinatie met ophalen.

Aansprakelijkheid

Alle relevante bij Secunda gekochte artikelen dienen door een erkent installateur te worden geïnstalleerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de gevolgschade veroorzaakt door een product wat bij ons is gekocht.

Pinnen

In de winkels van Secunda is het alleen mogelijk om mets pin te betalen.
Bij onze chauffeurs kunt u niet betalen.