Secunda maakt mensen bijzonder

Eerste Secunda Krant een feit

Zaterdag 1 Oktober was het Nationale Kringloopdag bij heel veel kringloopwinkels in Nederland. Elk jaar maakt Secunda hier een groot feest van. Deze mooie dag hebben wij aangegrepen om iets moois en unieks te presenteren.

Wij zorgen er, samen met de klanten die spullen bij ons inleveren, voor dat er zo min mogelijk goede producten op de afvalberg verdwijnen. We zorgen er tevens voor dat mensen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt bij ons zinvol werk vinden.

We merken dat al veel klanten ons weten te vinden maar dat er ook heel veel zaken onduidelijk zijn. Wie we zijn, wat we doen en waarom. Hoe zorg je er nu voor dat zo veel mogelijk mensen dit allemaal te weten komen? We zetten het in de krant! En niet zomaar een krant maar in onze eigen Secundakrant. Deze krant staat boordevol foto’s, interviews en alles wat je altijd al van Kringloopwinkel Secunda wilde weten.

secunda-krant
secunda-krant2

Afgelopen zaterdag heeft Judith Groeneveld, Hoofd Verkoop, het aller eerste exemplaar mogen overhandigen aan Wethouder Laurens Verspuij.

Benieuwd geworden naar deze mooie krant? Je kunt hem gratis ophalen in onze winkels, of klik hier om de krant te bekijken.