Secunda maakt mensen bijzonder

Nog meer kijkjes achter de schermen: Secunda Krant 3

Heeft u onze derde editie van de Secunda Krant al gezien?
Haal hem nu gratis op in onze winkel of lees hem hier online!

Ook deze editie staat boordevol mooie foto’s, verhalen van medewerkers en alles wat je altijd al wilde weten over je favoriete kringloopwinkel.

Benieuwd geworden naar deze mooie 3e editie van onze Secunda courant? Klik hier om de krant te bekijken.

Bekijk onze tweede Secunda courant!

Neem een kijkje achter de schermen in deze tweede editie van de Secunda courant. Hoe werkt de afdeling verwerking bijvoorbeeld?

Lees meer…

Eerste Secunda Krant een feit

Zaterdag 1 Oktober was het Nationale Kringloopdag bij heel veel kringloopwinkels in Nederland. Elk jaar maakt Secunda hier een groot feest van. Deze mooie dag hebben wij aangegrepen om iets moois en unieks te presenteren.

Wij zorgen er, samen met de klanten die spullen bij ons inleveren, voor dat er zo min mogelijk goede producten op de afvalberg verdwijnen. We zorgen er tevens voor dat mensen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt bij ons zinvol werk vinden.

Lees meer …

De weg van de spullen

Allerlei spulletjes kunnen worden ingebracht bij de innamebalie van het magazijn.
Dan gaan ze naar de ‘Verwerking’ waar de spullen worden schoongemaakt, gesorteerd en klaargezet in de voorraad voor de winkel. Vervolgens worden alle artikelen geprijsd en op de juiste plek gezet.
Het prijzen van de artikelen gaat non-stop door… Elke dag prijzen 3 à 4 personen de nieuwe artikelen, die wachten op een nieuwe eigenaar. En zo is de kring weer rond!

Lees meer …