Secunda maakt mensen bijzonder

“Over de datum” kortingsactie

Winkelen bij Secunda is altijd avontuurlijk, helemaal met onze doorlopende kortingsactie!
Want is een artikel “over de datum” dan ontvangt u bij de kassa maar liefst 50% korting!
Ziet u deze sticker op een artikel, dan krijgt u 50% korting!
50kortingsticker

Hoe werkt het?

Bij Kringloopwinkel Secunda profiteert u van een unieke kortingsregeling. Elk artikel in de winkel is voorzien van een kleursticker. Bij de ingang van de winkel hangt een bord waarop wekelijks de twee 50%-kortingskleuren staan vermeld. Voor boeken geldt hetzelfde, maar dan werkt het met weeknummers.

Houdbaarheidsdatum

De kleursticker op de artikelen is te vergelijken met de “houdbaarheidsdatum” op levensmiddelen. Wij gooien echter niets weg; u krijgt bij ons 50% korting op de verkoopprijs. De 50% korting geldt voor alle artikelen in de winkel; kleding, servies, meubels etc. De kortingsregeling kan u dus iedere dag verrassend veel voordeel opleveren.

Voordelen

Door uw aankopen bij Kringloopwinkel Secunda, draagt óók u een steentje bij aan een schonere leefomgeving. Met de kortingsregeling stimuleren wij een snellere doorstroming van de artikelen. Het assortiment kan hierdoor sneller worden aangevuld, zodat u dagelijks ‘nieuwe’ artikelen in onze winkel aantreft. Bovendien blijft winkelen bij Secunda voor iedereen betaalbaar, ook voor wie minder te besteden heeft.

Spannend en uitdagend

Winkelen bij Secunda is uitdagend. Als u op zeker speelt, koopt u het artikel direct (en dus zonder korting). Maar durft u de uitdaging aan en gaat u voor de 50% korting? Dan laat u het artikel staan en wacht u tot de weekkleur verstrijkt. U loopt dan natuurlijk wél het risico dat het artikel in de tussentijd verkocht wordt.