Secunda maakt mensen bijzonder

Woningontruiming

woningontruiming

Soms zijn er omstandigheden waarbij het belangrijk is dat een huis, appartement of een seniorenwoning binnen korte tijd leeg opgeleverd wordt. Kringloopwinkel Secunda kan daarbij helpen door zorgvuldig en efficiënt, eventueel samen met u, zorg te dragen voor een snelle oplevering van de te ontruimen woning.

Wat houd de boedelservice van Secunda in?

Wij ontruimen uw woning tegen een marktconforme vergoeding. Hierbij worden dan ook de tuin, het balkon, de berging en/of de schuur ontruimt. Alle goederen, bruikbaar en onbruikbaar, worden door ons meegenomen en wij leveren de woning bezemschoon aan u op. Eenvoudige klussen zoals lampen van plafonds en wanden verwijderen, los liggend tapijt of zeil verwijderen en spijkers en schroeven uit de muren verwijderen, kunnen in overleg door ons worden uitgevoerd.

Waarom kiezen voor Secunda?

Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk. Zo hebben wij de ANBI-status, de hoogste trede op de prestatieladder Sociaal ondernemen en zijn wij aangesloten bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland. Wij ontvangen geen subsidies en zijn volledig afhankelijk van de goederen die ons geschonken worden. Met al het werk dat komt kijken bij het ophalen, sorteren, verwerken, verkopen en bezorgen van goederen creëren wij werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Door ons in te zetten helpt u niet alleen uzelf maar helpt u ook mee aan:

  • Het streven naar maximaal hergebruik van goederen en materialen.
  • Het creëren van werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Het bereiken van een schoner milieu en minder hoge CO2 -uitstoot. Tot wel 95% van alle binnengekomen spullen wordt hergebruikt of gerecycled en iedere kilo binnengekomen spullen zorgt gemiddeld voor 1,16 kg minder CO2 -uitstoot.
  • Het creëren van een winkelaanbod voor mensen die minder te besteden hebben.

Om een zo passend mogelijke offerte op te stellen komen wij eerst bij u langs om de te ontruimen woning te bezichtigen en alles even met u door te nemen. Na dit eerste bezoek ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de boedelservice van Secunda of u wilt gelijk een bezichtiging aanvragen?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 0344 – 63 32 54 of stuur een e-mail naar: planning@secunda.nl, dan nemen wij contact met u op.