Secunda maakt mensen bijzonder

Stage lopen

 

Een leerzame en leuke stage lopen? Bij ons leer je alles over bewust hergebruik van spullen. Wij vinden het belangrijk jongeren met ons kringloopbedrijf kennis te laten maken. Zo laten wij zien dat je bewuster met overtollige goederen om kan gaan. Op deze manier hopen wij onze aarde weer een stukje schoner en duurzamer door te geven.

 

Of het nu gaat om snuffelstage, maatschappelijke stage of een stage voor een beroepsopleiding. Bij Secunda is dit allemaal mogelijk. Voor maatschappelijke stagiairs is een speciaal programma ontwikkeld dat je laat kennismaken met alle onderdelen van het bedrijf. Je hoeft je bij Kringloopwinkel Secunda als stagiair dus niet te vervelen. Een gezellig team zorgt naast afwisselend werk voor een fijne werk- en leeromgeving.
Secunda heeft veel ervaring opgedaan met leerlingen die soms moeite hebben om mee te komen, dus ook zij vinden bij Secunda een geschikte stageplek. Secunda is gecertificeerd als leerbedrijf door SBB (stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).

 

Wil jij graag stagelopen bij een van onze kringloopwinkels? Stuur een mailtje met info over jezelf, je opleiding en over wat voor stage je moet lopen naar: kringloop@secunda.nl