Secunda maakt mensen bijzonder

Winkelen

Over de winkels

Kringloopwinkel Secunda is een kringloopwinkel in Tiel met twee vestigingen. Deze winkels worden dagelijks bevoorraad met “nieuwe” artikelen, zodat je bij ieder bezoek steeds een andere winkel aantreft! Ben je op zoek naar iets speciaals, of juist niet? Het loont altijd de moeite om even bij ons te komen winkelen. De speelse indeling van onze winkels zorgt ervoor dat je overal wel iets ontdekt.

In onze vestiging aan de Spoorstraat 13 in Tiel vind je alles van A tot Z. Van kleding, cd’s  en woondecoratie tot meubels, huishoudelijke artikelen en kinderspeelgoed. In deze winkel kom je vanzelf langs alle afdelingen; huishoudelijke artikelen, de woon- en slaapkamers met meubels en woonaccessoires, de kinderafdeling met kinderkleding, kinderboeken en speelgoed, de hobbyafdeling, elektrische apparaten en witgoed, kleding en textiel, boeken en multimedia… Wie even wil bijkomen van het winkelen kan dit doen in onze koffiehoek en in het weekend kan je zelfs een kopje eigengemaakte soep eten in onze winkel. Met ruim 1.500 m2 is deze winkel een avontuurlijk woonwarenhuis.

Onze winkel aan de Waterstraat 14, in de binnenstad van Tiel, bestaat uit een verrassend en uniek assortiment van dameskleding, accessoires, woondecoratie en boeken. Ons team staat ook hier dagelijks voor je klaar en zorgt ervoor dat er elke dag iets nieuws te vinden is in de winkel.

Winkelformule

Dat is ook wat winkelen bij Secunda zo anders maakt dan bij alle andere winkels. Ons assortiment! Je weet van te voren nooit wat je aantreft. Want anders dan in de gewone winkels bestellen wij onze voorraad niet. Laat je verrassen door wat er elke dag aan nieuwe goederen binnenkomt. Ook hebben wij wekelijks verschillende actietafels met uitgelichte producten en leuke kortingen.

De winkels bedienen een groot gebied en hebben duidelijk een regionale functie.

‘Er heerst soms de gedachte dat een tweedehands winkel rommelig en stoffig is. Wij laten zien dat het juist netjes, fris én opgeruimd is.” – Leon van Eldik, ‘Eerste-medewerker’ verkoop.

Wist je dat een artikel bij Secunda nooit langer dan zes weken in de winkel staat? Dat komt omdat wij de artikelen prijzen met een “houdbaarheidsdatum”… Is een artikel “over de datum” dan ontvang je 50% korting! Zo is een artikel nooit te duur. Lees hier meer over de “over de datum” kortingsactie en andere vaste acties van Secunda.

Heb je jouw kledingkast opgeruimd? Lever dan je kleding in bij ons en krijg per ingeleverde zak een stempel. Met 3 stempels is je spaarkaart vol en krijg je € 2,50 korting. Deze korting kun je ook in onze winkels doneren als geldbedrag aan het goede doel. Meer over onze textielactie kun je hier lezen.

Garantieregeling

Secunda heeft zelfs een eigen garantieregeling. Alle elektrische spullen worden gecheckt en krijgen een “goedgekeurd garantie” sticker. Klanten krijgen één maand garantie op de werking van het apparaat: mocht er aan het artikel wat mankeren, dan wordt er eerst gekeken of het te repareren is. Kan dit niet meer dan volgt er teruggave van het bedrag of mag je iets anders voor dat bedrag uitzoeken.

Assortiment

Kringloopwinkel Secunda heeft een ruim assortiment van:

  • Huishoudelijke producten van glas, hout, metaal en aardewerk
  • Kleding, schoenen en accessoires voor zowel mannen als vrouwen
  • Meubels
  • Woondecoratie van glas, hout, metaal en aardewerk
  • Schilderijen
  • Elektrische apparaten en witgoed
  • Kinderkleding, kinderboeken en speelgoed
  • Boeken en platen
  • Gereedschap en hobbyartikelen
  • Verzamelitems en curiosa

Ook hebben wij een online curiosaveiling waar je kunt bieden op unieke curiosa en waar wekelijks nieuwe items aan toegevoegd worden.